Geld lenen

 

Er zijn van die momenten in uw leven die vragen om meer financiële ruimte. Het kan gaan om een relatieve kleine aanschaf, maar ook om grotere financiële bestedingen zoals een verbouwing van uw huis, aflossing van de restschuld op uw oude woning of de aanschaf van een nieuwe auto, boot of caravan.

Ook is het mogelijk om al lopende dure leningen over te sluiten naar één nieuwe lening met een lagere rente en daarmee een maandelijkse besparing te realiseren.

Wij van Assurantiebedrijf Graff begrijpen dat. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met de KredietDesk, een onafhankelijke bemiddelaar in financieringen.

KredietDesk probeert het afsluiten van een financiering zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. De adviseurs ( allen gediplomeerd )kijken naar uw persoonlijke situatie en geven u daarbij deskundig advies over het soort lening die het beste bij u past. Daarbij kunt u rekenen op:

* blijvend scherpe rente

* deskundig advies op maat

* een vrijblijvende offerte

[iframe src=”https://www.kredietdeskpartners.nl/aanvraag/306″ width=”808″ height=”660″ frameborder=”0″ scrolling=”no” class=”wrapper”]