Corona

Coronavirus

Uiteraard draagt ons kantoor graag bij aan de oproep van de overheid om fysieke contacten tussen medewerkers onderling en tussen medewerkers en relaties zo veel mogelijk te voorkomen.

Belangrijk voor u als klant: Wij blijven bereikbaar

Ons kantoor heeft daarom de volgende maatregelen genomen:
• Wij werken op dit moment grotendeels vanuit huis.
• Wij proberen fysieke afspraken waar mogelijk te vermijden. Zo proberen wij het contact voornamelijk via telefoon of via email te laten verlopen.
Indien u een wijziging wilt doorgeven voor een auto-, motor- of brommerverzekering verzoeken wij u ons per email info@graff.nl het kenteken en de ingangsdatum van de wijziging door te geven. Wij nemen dan dezelfde dag of uiterlijk de eerst volgende werkdag telefonisch contact met u op. Tijdens de kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar op nummer : 070-3850505.
Uiteraard kunt u ons bij schades en andere calamiteiten bereiken en zullen wij uw belangen zo goed mogelijk behartigen.

Doordat ook bij de partijen met wie wij samenwerken de medewerkers niet meer fysiek aanwezig zijn kan de afhandeling van vragen soms iets langer duren. Wij proberen dit uiteraard tot een minimum te beperken.

We hopen dat u begrip heeft voor de door ons genomen maatregelen. Heeft u vragen of opmerkingen, laat ons dit dan weten. U kunt hiervoor het volgende mailadres info@graff.nl gebruiken.